top of page

Valmentaja

Nimeni on Pasi Pelttari, 34-vuotias liikuntatieteiden maisteri Nokialta. Pääaineenani Jyväskylän yliopistossa opiskelin valmennus- ja testausoppia ja sivuaineena liikuntafysiologiaa. Olen työskennellyt liikunnan parissa mm. kuntotestaajana Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiöllä, liikunnanohjaajana 4Eventillä ja tutkimusavustajana Jyväskylän yliopiston yhdistetyssä voima- ja kestävyysharjoittelututkimuksessa. Kirjoitin samasta aiheesta myös graduni.

 

Oma liikuntataustani on monipuolinen. Kilpapyöräilin nuorten sarjoissa ja hiihdin kilpaa SM-tasolla 25-vuotiaaksi saakka. Parhaina saavutuksina hiihdosta mainittakoon parisprintin 8. sija aikuisten SM-kilpailuissa. Nykyisin hiihdän, pyöräilen, juoksen, vaellan ja käyn kuntosalilla.

 

Harjoitusohjelmien suunnittelun aloitin jo yli kymmenen vuotta sitten kun hiihdin nuorissa SM-pronssille ilman henkilökohtaista valmentajaa. Tämän jälkeen olen suunnitellut harjoitusohjelmia muille työn ja koulun puolesta. Kuntotestejä olen pitänyt eri lajeissa jo satoja. Asiakkaina on ollut liikkumattomia, kuntoilua aloittelevia, kilpakuntoilijoita sekä kansallisen tason urheilijoita.

 

Tavoitteenani on parantaa asiakkaiden harjoittelun laatua, jolloin samoilla harjoitusmäärillä päästään parempiin tuloksiin. Valmentajana- ja kuntotestaajana minua motivoi saada asiakkaani voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja nauttimaan liikunnasta.

Erityisosaaminen:

-Kuntourheiluvalmennus

-Kuntotestaus

-Hiihdon, pyöräilyn ja juoksun lajivalmennus

-Hiihdon tekniikkavalmennus

-Harjoituskuormituksen analysointi

 

Tausta:

-Liikuntatieteiden maisteri (pääaineena valmennus- ja testausoppi)

-SM-mitaleja pyöräilyn nuorten sarjoista

-SM-mitali hiihdossa nuorten sarjassa, Pirkan hiihdon voitto, parisprintin 8. sija aikuisten SM-kilpailuissa

-Useita henkilökohtaisia valmennettavia

-Lukuisia kunto- ja tasotestejä

bottom of page